KoffieTCacoa en Lifefood bedankt!

Een groot plezier voor een kleine geen moeite.

Wat een goede actie van KoffieTCacao. Vul je gegevens in en win! Ik wilde wel kans maken op een chocolade- en snackpakket van LifeFood en heb zowaar gewonnen. En wat ik heb gewonnen is zeker geen kattenpis. Het rijk gevulde pakket bestond uit een chocolat bar bereidt met hennepzaad, organic spicy coconut boekwheaties, 5 verschillende mini chocoladerepen, lemon vanilla cookies, 2 verpakkingen energyballs, rauwe koffiebonen, lifefood magazine en een kortingsbon die ik zeker ga gebruiken.
Alle producten van Lifefood zijn van raw-food kwaliteit en zijn biologisch geproduceerd. Dat betekent dat ze onder een temperatuur van 45°C zijn geproduceerd en daardoor hun smaak en voedingswaarde blijft behouden. Ze zijn vegan, glutenvrij, lactosevrij en zonder geraffineerde suikers.lifefood
Mijn favorieten uit het pakket waren toch wel de mini chocolade repen waarbij de ‘tangy raspberry’ samen met ‘pink salt spirulina’ er boven uit staken. Maar eigenlijk vond ik ze alle 5 het lekkerst en ieder op z’n eigen manier. Wat mij betreft kunnen ze deze reepjes in het groot gaan produceren. De buckwheaties en de energyballs waren ook erg lekker, waarbij de laatste me ergens aan deed denken.
Ga voor andere leuke acties naar KTC of bestel direct bij Lifefood.

Dan rest mij nog te zeggen: “KTC en Lifefood, bedankt voor deze mooie producten!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*